De Bron is een protestants christelijke basisschool in Wezep. De school telt ruim 180 kinderen en 20 leerkrachten. De Bron heeft een nieuw schoolgebouw in een huiselijke sfeer. Ons onderwijs staat voor: opbrengstbewust, uitdagend, zelfstandig, verantwoordelijk en samen. We bouwen samen aan een school waarin leerlingen en leerkrachten actief betrokken zijn en via eigen inbreng tot optimale ontwikkeling komen.

CBS De Bron maakt deel uit van Stichting Cambium. Cambium verzorgt onderwijs op zeven christelijke basisscholen. Deze bevinden zich in de plaatsen Heerde, Veessen, Hattem en Wezep en bieden onderdak aan ongeveer 1450 leerlingen. Binnen deze scholen werken ongeveer 150 medewerkers, in verschillende functies en verantwoordelijkheden.

Wij zoeken een collega die:

• bewust kiest voor het Protestants Christelijk Onderwijs
  • de kinderen spelend en ontdekkend kan laten leren
  • het leuk vindt om samen te werken
  • bovenal hart heeft voor kinderen

Taken groepsleerkracht:

• voorbereiden, aanbieden en evalueren van onderwijs aan een groep leerlingen
  • zorgdragen voor een inzichtelijk en kwalitatief goede leerlingenzorg
  • onderhouden van contacten met ouders, collega’s en externen
  • bijdragen aan de ontwikkeling van de school

Wij bieden

• een prettige en uitdagende werksfeer
  • een enthousiast team met collega’s die voor je klaar staan
  • een tijdelijke benoeming tot 21-07-2023
  • werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
  • salaris conform CAO

Solliciteren?

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Sollicitaties kunnen tot 17 november a.s. gestuurd worden naar: secretariaat@stichtingcambium.nl
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Rob de Ruiter, directeur van cbs De Bron o.n. 038-3763039.

De Bron te Wezep zoekt per 06-03-2023 een enthousiaste leerkracht
voor de instroomgroep 0,8500 fte