Organisatie

Wij zijn een christelijke onderwijsorganisatie en we voelen ons vanuit Gods liefde verantwoordelijk voor de opdracht waartoe wij gesteld zijn: het verzorgen van goed onderwijs en een goede begeleiding van de aan ons toevertrouwde leerlingen. Wij willen dat de scholen van Cambium herkenbare, veelkleurige en moderne christelijke basisscholen zijn, waarin ruimte is voor diversiteit. Door te groeien en te delen met alle betrokkenen; leerlingen, ouders, medewerkers, GMR, bestuurder en RvT, mogen wij tot onze bestemming komen in een steeds veranderende maatschappij. Onze wereld biedt zoveel om je over te verwonderen, het is de beste plek om te leren!

Functieomschrijving:

Als pooler word je ingezet als vervanger binnen onze scholen of de scholen van VPCO Hasselt en word je begeleid in je professionalisering.

Wij zoeken gediplomeerde groepsleerkrachten die op flexibele basis kunnen invallen en met ons samen een professionele kwaliteitspool willen vormgeven.

We zoeken groepsleerkrachten die minimaal in twee bouwen in te zetten zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs.

De kwaliteit van onze pool onderbouwen we met heldere afspraken. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek zullen deze afspraken gemaakt worden

 

Je bent iemand die:

 • bewust kiest voor het christelijk onderwijs;
 • bij kan dragen aan de ontwikkeling van een professionele, lerende
  organisatie;
 • gediplomeerd leerkracht is met ontwikkelmogelijkheden tot vakbekwame en excellent bekwame leerkracht.

 

Wij bieden:

   • werktijdfactor 0,6000 schaal LB cao PO (omvang is bespreekbaar);
   • contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en voldoende financiële middelen;
   • reiskostenvergoeding op basis van 0,19 cent per kilometer
   • Maximale reistijd 1,5 uur per dag.

 

Voor inlichtingen

kun je contact opnemen met Rianne Winkels, stafmedewerker Stichting Cambium.
Zij is bereikbaar op 06-38149265 of via secretariaat@stichtingcambium.nl.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Sollicitaties kunnen per mail gestuurd worden naar: secretariaat@stichtingcambium.nl.

Stichting Cambium zoekt een leerkracht t.b.v. de vervangingspool

0,6000 fte