De Van Heemstraschool in Hattem is een Christelijke Daltonschool met open identiteit en ongeveer 170 leerlingen. Samenwerking, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal. Ook zijn wij een Kanjerschool en gebruiken de Kanjertaal. We willen de kinderen nieuwsgierig een ontdekkingstocht laten maken, zodat ze op onderzoek uitgaan en ontwerpend leren. Niet alleen bij de zogenaamde RTL-vakken, maar ook op creatief, cultureel, wetenschappelijk en technisch gebied.

Wij zoeken een collega die:

• bewust kiest voor Protestants Christelijk Onderwijs
  • Dalton combineert met IPC en Kanjer
  • die kinderen kan coachen en begeleiden zodat zij zelf tot ontdekking komen
  • (mee)denkt in verbeteringen in pedagogisch-, didactisch- en organisatorisch opzicht
  • passend onderwijs kan bieden
  • zelfstandig kan werken
  • bovenal hart heeft voor kinderen

Taken groepsleerkracht:

• voorbereiden, aanbieden en evalueren van onderwijs aan een groep leerlingen
  • zorgdragen voor een inzichtelijk en kwalitatief goede leerlingzorg (groepsplannen, handelingsplannen) en daarmee handelingsgericht en opbrengstgericht werken
  • onderhouden van contacten met ouders, collega’s en externen
  • bijdragen aan de ontwikkeling van de school, onder andere door taakbeleid en vergaderingen

Wij bieden

• een prettige en uitdagende werksfeer
  • enthousiaste collega’s die voor je klaar staan
  • werkdagen maandag en dinsdag
  • de mogelijkheid om beide functies te combineren en meerdere dagen te werken (in overleg)
  • een tijdelijke benoeming t/m 19-07-2024 (de functie voor leerkracht groep 1-2 betreft een vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof)
  • salaris conform CAO

Ben je enthousiast?

Stuur dan je sollicitatiebrief met je CV uiterlijk 15 maart naar: secretariaat@stichtingcambium.nl

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met: Christa Mensonides, directeur a.i. van de Van Heemstraschool, via e-mail: christamensonides@stichtingcambium.nl, of o.n. 06-14041605.

per 1 april zoekt de Van Heemstraschool een:

leerkracht voor groep 1-2 (0,4250 fte)

leerkracht voor groep 3 (0,4250 fte)