Lid Raad van Toezicht – Financiën

Ben jij onze nieuwe aanwinst en versterk jij onze Raad op het gebied van Financiën?

Stichting Cambium: Onderwijs waar we voor staan
Stichting Cambium verzorgt basisonderwijs op zeven christelijke basisscholen in de plaatsen Hattem, Heerde, Veessen en Wezep. Wij bieden inspirerend onderwijs van hoge kwaliteit aan 1500 kinderen die in verwondering op reis zijn richting hun toekomst. Binnen de scholen maken de ongeveer 150  medewerkers, ieder met zijn of haar talent, in verbondenheid deze reis van de kinderen mogelijk. Zie voor meer informatie ook stichtingcambium.nl.

De Raad van Toezicht
Onze Raad is een bevlogen enthousiaste club bestaande uit zes mensen met diverse deskundigheden. Wij fungeren als klankbord en werkgever van de bestuurder. Wij hebben een wettelijke taak, namelijk het toezichthouden op het reilen en zeilen van Stichting Cambium. Dit proberen wij zo dicht mogelijk bij de praktijk te doen door in gesprek te zijn met de bestuurder en door de scholen meerdere keren per jaar te bezoeken.

Vacante positie binnen de Raad
Vanuit het streven naar een uitgebalanceerd geheel van deskundigheden binnen de Raad zoeken we op dit moment naar een lid met als expertise Financiën. Ben jij werkzaam in een financiële functie of heb je expertise op het gebied van financiën en/of hier affiniteit mee? Spreekt het jou aan om  de rol van toezichthouder binnen een onderwijsorganisatie op je te nemen en ben je geïnteresseerd in een functie:

  • Binnen het christelijk basisonderwijs;
  • Met bestuurlijke sensitiviteit;
  • Waarin je op strategisch niveau mag en kunt sparren;
  • Waarmee je verantwoordelijkheid neemt;
  • In de regio Noord-Oost Veluwe;


Dan zoeken wij jou!
Heb je vragen over de functie (tijdsbesteding, vergoeding enz.) of wil je nog meer weten over de Raad van Toezicht of Stichting Cambium, neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze leden via secretariaat@stichtingcambium.nl.

Geïnteresseerd in deze functie? Dan horen of zien we dat graag! Verras ons met een motivatie en CV.
Wij zien je motivatie graag uiterlijk op 22 september 2023 via secretariaat@stichtingcambium.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagavond 27 september.

Lid Raad van Toezicht

op het gebied van Financiën