Wij zijn een christelijke onderwijsorganisatie en we voelen ons vanuit Gods liefde verantwoordelijk voor de opdracht waartoe wij gesteld zijn: het verzorgen van goed onderwijs en een goede begeleiding van de aan ons toevertrouwde leerlingen. Wij willen dat de scholen van Cambium herkenbare, veelkleurige en moderne christelijke basisscholen zijn, waarin ruimte is voor diversiteit. Door te groeien en te delen met alle betrokkenen; leerlingen, ouders, medewerkers, GMR, bestuurder en RvT, mogen wij tot onze bestemming komen in een steeds veranderende maatschappij. Onze wereld biedt zoveel om je over te verwonderen, het is de beste plek om te leren!

Wij zoeken een staffunctionaris die:

• bewust kiest voor het Christelijk Onderwijs
  • minimaal HBO werk- en denkniveau heeft
  • beschikt over analytische vaardigheden en deze kan uitwerken in beleid, adviezen en rapportages
  • een brede kennis heeft van het onderwijsveld, (strategisch) onderwijskundig beleid en op de hoogte kan blijven van onderwijskundige ontwikkelingen
  • kennis heeft van en ervaring heeft met talentontwikkeling en meer- en hoogbegaafdheid
  • ontwikkelingskansen ziet binnen de organisatie
  • een kritische gesprekspartner is voor IB, directeuren en bestuur
  • beschikt over een relevant netwerk ten aanzien van het beleidsterrein onderwijskwaliteit
  • verbinding kan leggen met en tussen de scholen van Cambium, vanuit een helicopterview

Taken staffunctionaris:

• onderhouden van contacten met de directeuren en intern begeleiders van de scholen over het beleidsterrein om tot afstemming, advisering of afspraken te komen
  • monitoren en rapporteren van de kwaliteit van onderwijsresultaten, opbrengsten en processen
  • het kwaliteitsbewustzijn van de organisatie verhogen
  • opzetten , implementeren en onderhouden van het kwaliteitszorgsysteem van Stichting Cambium

Wij bieden:

• een organisatie die kernwaarden en ambities hoog in het vaandeel heeft staan
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf te zijn
  • enthousiaste en betrokken collega’s die voor je klaar staan
  • salaris conform CAO-PO en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Sollicitaties kunnen tot en met 8 mei per e-mail gestuurd worden naar: secretariaat@stichtingcambium.nl

In verband met de meivakantie vinden de eerst gesprekken plaats op 17 mei. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op 23 mei. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure en staat gepland in week 22.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Christa Mensonides–Noorlander (directeur CBS De Rank), bereikbaar op telefoonnummer 06-14 04 16 05.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mariska Zweekhorst (HR-adviseur), bereikbaar via m.zweekhorst@akorda.nl.

Een uitgebreide profielschets vind je hier

Wij zoeken per direct een staffunctionaris beleid en advies (a)
beleidsterrein onderwijskwaliteit
0,5 fte (20 uur)